Skoči na vsebino

Sezona 2 [2011]


Recommended Posts

  • Odgovori 479
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FA Španija [Reportaža] Po enoletnem premoru se je v ligo SloRacing vrnilo prvenstvo Formula Masters. Le to je med člani lige vzbudilo veliko zanimanja in kaj kmalu se je v tekmovanje prijavilo 24 n

MEH

Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng

Posted Images

Qualif: 2 mjesto,zadovoljan

Race 1: Dobar start i spasio drugo mjesto,voznja za Gavacem koji je bio mnogo brz tako da sam odlucio da ne forsiram puno,u zadnjem krugu malo uzbudjenja i drugo mjesto.

Race 2: Opet sam dobro startoval ali u turn 1 guzva i malo zanosenja,onda mala pogreska i Glavac me prehitel,opet voznja za Glavacem i malo kasnije kocenje i konacno ispred njega [it] ,onda nastaju problemi i motor pocinje da se pregrijava i dimi kao rostilj,super borbe sa Trostom,Vodicarem i Kurentom,negdje na pola trke sam sam na prvo mjesto ali motor se sve vise pregrijavao tako da sam morao na rev da smanjim na 6.000 okretaja i spasem prvo mjesto.

Super Dirke 1 i 2

P.S. Izvinjavam se zbog dima (rostilj za cevape)

Link to post

Še moj opis.

Q: Vedel sem da je realen domet nekje 5-6 mesto, in res bil sem 6ti, 5 tahujših alienov pred mano. Imel sem še pol sekunde v zadnjem poskusu na obeh vmesnih časih, vendar ta race on ko pri čas na 0 kar prekine....no ja, bom vedu za drugič :)

R1: V redu štart, potem sta me žal v dirkaškem incidentu izrinila iz steze oba Herbalifovca, tako da sem padel na 16/17. Potem sem se dobro prebijal, 12/17 prvi krog, potem še malo tudi mgooče s komolci (se opravičujem mislim da Mrharju in Kronavetru), ampak ni bilo nič kritičnega. Potem sem bil 7 za Kurentom, ki se ni in ni dal, vozil je zelo dobro, jaz pa sem se mu nalepil na difuzor, mislim da sva bila enako hitra. Potem je naredil majhno napako in lahko sem prišel mimo. Zadovoljen s prvo dirko in končnim 6. mestom, sploh glede na to kar se je dogajalo v prvem krogu. Dobra borba Aleš! :)

R2: Štartal 3tji, kar je bilo dobro, brez incidentov, zadaj so se mi na rit napopali Glavač, Kralj, Eržen in mogu sem uporabit vse Senna tehnike ;) da niso prišli takoj mimo. Dobro so se namučili, a Konami team je prišel mimo, potem pa sta se malo podrajsala in bil sem 4ti in začel sem zasledovat naslednjega aliena Vodičarja. Za njim je bilo kot na pikniku, saj je dimil čez celotno traso, res pravi roštilj, da še sam nisem vedu kje naj peljem. Isto se je kadilo Kralju, tako da vidljivost je bila slaba za nas reveže zadi :) (vem da je Glavač vmes celo napisal kadilci, kar me je zelo nasmejalo in sem za par trenutkov prav malo zgubu koncetracijo. hahah, dobra :). No potem sem zasledoval kadilca Vodičarja, ki je v enem poskusu napada na Kurenta malo zaplel tam po robinku in sem prišel mimo, čeprav me je zadnji krog ogrožal na polno, ampak ni blo variante da ga spustim mimo :). Prve stopničke, p3!

Dobre dirke, zadovoljen z vikendom in mojimi prvimi krogi v tej formulčki. Zelo vesel nad stopničkami, ki jih nisem pričakoval, čeprav sem videl na q da se da :). Čestitke vsem najboljšim!

p.s.: prosim pustite naslednjič roštilj doma, oziroma dejte klobasce gor po dirki [smoke] [smoke]

Lp

Link to post

Prvi dirkaški vikend se je zame končal nad pričakovanji.

Q: Še krog pred koncem sem bil na P10, pol mi je pa uspel zame zelo dober krog in prišel na P7 nekaj sekund pred iztekom kvalifikacij. Sem nakako potiho pričakoval/upal mesto okoli doseženega...

R1: V prvih nekaj krogih je bilo kar dost prerivanja. V eno od teh smo se zapletli Trošt, moj teammate Rok in jaz, ki pa sem jo tut najbolje odnesel. Pol sem nekaj krogov vozil na P6, nekaj sek. pred dirkači za mano. Tisti spredaj so bili veliko prehitri in so tut hitro nabrali nekaj prednosti. Nekje na polovici dirke me je ujel Trošt in tako sva s slabo sek. razlike vozila do 3 kroge pred koncem dirke, ko me je na pospeševanju iz ovinka odneslo s proge. Izgubil sem na srečo samo 4 sek. in eno mesto. Končal na P7.

R2: Štart z 2. pozicije mi je uspel dobro in že v prvi ovinek mi je uspelo prehiteti Zupana. Nato sem kar nekaj krogov vozil na P1 in si zaradi borb za mano privozil nekaj sekund prednosti. Ko je na P2 prišel Kralj je ta prednost hitro skopnela in Vedranu je tudi uspelo hitro prevzeti vodstvo. Takoj, ko me je prehitel, sem zaradi dima iz njegovega dirkalnika in slabe vidljivosti skoraj zapeljal s proge. Nekaj krogov za tem me je ujel še Vodičar, a je ob mogoče preveč optimističnem prehitevanju naredil napako in tako sem zadržal P2 vse do cilja.

Pred dirko sem upal na kkšno točko, da bom v R2 osvojil stopničke si pa nisem mislil. [champ]

Se vidmo na naslednji.

Link to post

Uglavnem smo vsi zadovoljni s temi formulcami... Tako simbinovci kot formulaši rf. :)

Res so jih super poštimal, odlično pašejo za tako super ligo. [ok]

  • Upvote 1
Link to post

Uglavnem smo vsi zadovoljni s temi formulcami... Tako simbinovci kot formulaši rf. :)

Res so jih super poštimal, odlično pašejo za tako super ligo. [ok]

You spoke too soon :wink:. Če bi mel še malo slabše živce, bi letele stvari po sobi in skoz okno. Na Q sem še neki tikal setup in nism lih uspel nardit optimalnega kroga. Za pole ne bi bil, sam nekje bolje od 10. pa bi lahko blo.

R1: na moje mesto je vrglo menda Prosena in mene odbilo kr nekam na sredo grida. Dobil stop-go za false start. Ko sem šel v bokse, se je začela omejitev nekam zgodaj in ker računalnik bremza spektakularno počasi sem dobil še stop-go za prehitro vožnjo. Vozil do konca brez nekih problemov in na koncu v zadnjem ovinku prehitel enga in končal na 15. mestu.

R2: dober štart, a v gužvi zgubil nekaj, kar sem pridobil do prvega ovinka. Nato pa v levem hardu pred 2. splitom dobim enga padalca v rit in zgubim še ostala mesta. Nekaj sem se zatem boril še, nakar mi je začelo kadit in sem zato zapustil server, da ne oviram ostalih za mano.

Upam na boljši vikend naslednjič :)

Link to post

R1: na moje mesto je vrglo menda Prosena in mene odbilo kr nekam na sredo grida. Dobil stop-go za false start. Ko sem šel v bokse, se je začela omejitev nekam zgodaj in ker računalnik bremza spektakularno počasi sem dobil še stop-go za prehitro vožnjo. Vozil do konca brez nekih problemov in na koncu v zadnjem ovinku prehitel enga in končal na 15. mestu.

Aha zato sem pokasiral stop and go tud jaz :D Blesav špil :P

Link to post

Silicijeva dolina, se opravičujem, če sem te kakorkoli osramotil oz. ti povzročil kakršnokoli škodo, ko sem sčrtal tvoj prispevek. To ni bil moj namen.

V večini prvenstev, ki smo jih imeli do sedaj, smo ugotovili, da je bolje, če so prijave privatne in naslovljene direktno na sodnike. Mislim, da je tudi v tem prvenstvu bolje, če se prijave pišejo direktno sodnikom, ki vsako prijavo obravnavajo in predlagajo kazni. Prosil bi Gregorja, naj napiše kdo so sodniki, da ne bo dvomov, komu pošiljati prijave.

Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...