denis 38 Napisano July 1, 2011 Share Napisano July 1, 2011 Andrej jast ti bom jutri poslal skin. Link to post
MatejMejak 11 Napisano July 1, 2011 Share Napisano July 1, 2011 Odpeljal eno dirko,da sem se spet malo navadil na vse skupaj,predvsem,kolko lahko nasprotnika šlatam.bil pa res prijetno presenečen nad iq virtualnih tekmecev... 10 krogov smo bili 3je v bitki..sam so pravi psihiči in žilavi da je joj...... Sam da ne boš tako probaval "šlatat" ljudi na serverju, ki je malo drugače :wink: Link to post
baty 484 Napisano July 1, 2011 Share Napisano July 1, 2011 Ma neeeeeeeee!! Šlatat tako NIKOLI, vsaj upam Saj nekaj izkušenj mam s raceonom, sam nisem se ga dotaknil več kot eno leto!! Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 1, 2011 Share Napisano July 1, 2011 Ola.Nastavitve volana,grafike in pogleda končno poštimane. Samo sem že pozabil ,kakšen užitek je voziti tudi proti "pc-ju"! Odpeljal eno dirko,da sem se spet malo navadil na vse skupaj,predvsem,kolko lahko nasprotnika šlatam. Stari, samo mene ne probaj šlatat, ker lahko.... Hahahahaha Link to post
Adri 622 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Če kdo želi še imeti svoj skin mu ga naredim, danes sem pri volji. Na ZS... Link to post
sennas 1 040 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 (urejeno) Skinov nista še oddali ekipi: Konami, Miomoto Prosim, če bi lahko vsaj do jutri dopoldan. Lp Uredil July 2, 2011 - sennas Link to post
FBR18 112 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Če še kdo nima sovoznika je še prostor v moštvu Ra8 Racing. Glavni pokrovitelj je kot navadno alkoholni proizvajalec Link to post
baty 484 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 KHMMMM..par uprašanj 1.ena ali 2 dirki? 2.vreme različno in če da,kdaj se ve,po čem bomo vozili? 3.esc dovoljen? 4.oteženost vozila za kazni in ta hitre? ps.hvala sennas za skin Link to post
Adri 622 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Na prvi strani, prvi post imaš pravilnik za download. Tam zagotovo vse to piše. :wink: Link to post
sennas 1 040 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 1. 2 dirki (Valencia 2x po 13 krogov). 2. Vreme dinamično, kakršno bo bog dal tako bo. 3. esc dovoljen. 4. Oteženosti verjetno ne bo, edino mogoče za kazni, ampak ni verjetno. Link to post
baty 484 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Na prvi strani, prvi post imaš pravilnik za download. Tam zagotovo vse to piše. :wink: zdownloudal ze učeraj.žal ne piše thx sennas Link to post
denis 38 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Žal moram še pred pričetkom sezone sporočiti odstop iz prvenstva zaradi težave z računalnikom(računalnik se je totalno sesu) Aleš zelo mi je žal,ker sem te za........ Upam da mi oprostiš Uživajte v dirkah Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Na prvi strani, prvi post imaš pravilnik za download. Tam zagotovo vse to piše. :wink: Zgleda,da si ga ti nisi prebral Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Žal moram še pred pričetkom sezone sporočiti odstop iz prvenstva zaradi težave z računalnikom(računalnik se je totalno sesu) Aleš zelo mi je žal,ker sem te za........ Upam da mi oprostiš Uživajte v dirkah Kako se ti je lahko računalnik sesul?? Vse kar se ti je lahko sesulo je OS,tega pa itak namestiš na novo(upam,da imaš dve particiji) in ti igre ,če jih imaš na particiji D v tem primeru ostanejo nedotaknjene :wink: V nasprotnem pa pač na novo vse namestiš in že dirkaš Link to post
denis 38 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Pomojem mi je disk crknu ker sem že probal use Link to post
Recommended Posts