Skoči na vsebino

Sezona 2 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 479
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FA Španija [Reportaža] Po enoletnem premoru se je v ligo SloRacing vrnilo prvenstvo Formula Masters. Le to je med člani lige vzbudilo veliko zanimanja in kaj kmalu se je v tekmovanje prijavilo 24 n

MEH

Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng

Posted Images

Ja kaj nam bo racerrom. Za te hitre zadeve mamo ze rf F1... Mirko, sj si star, ti bo dobro delo da se vse mal pocasnej dogaja kot v f1. :P

Nevem kaj tolk nabijate z tem F1 Masters [buzara], ko pa je F1 RACEROOM velik bolš za vozit pa tud dost bolj primerljiv je z F1. [ok]

Kaj po ko sploh nisem vedel, da lahko tudi to vozim. Sem ravno dal dol vlečti. Pomojem bi bilo dobro narediti prvenstvo tudi iz tega :shock: Ali pa vsaj kakšno dirko :wink:

Jst sm pa probal spet po stotih letih in moram rečt da sem že pozabil kako je kul za pelat... žal je edino od naše f1 totalno druga logika vožnje.

Steam.dll mi manjka v folderju in mi javi error pri zagonu Race serije. Ne da se mi pa še enkrat vseh addonov uninstalirat pa 8GB downloadat. Tko da bi prosu, če lahko en nalima ta steam.dll - sem dolžan pivo :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...