Skoči na vsebino

Sezona 2 [2011]

Recommended Posts

In jaz sem že mel skor zdelan skin..........zakaj ne bi blo skinov :)

Če že mormo stock, bi vzela z Erženom CRAM COMPETITION (prva dva avta, 1 in 2):

1 - Trošt

2 - Eržen

Moj nickname na steamu: Trost

• Odgovori 479
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FA Španija [Reportaža] Po enoletnem premoru se je v ligo SloRacing vrnilo prvenstvo Formula Masters. Le to je med člani lige vzbudilo veliko zanimanja in kaj kmalu se je v tekmovanje prijavilo 24 n

MEH

Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng

Posted Images

Pomojem so pa svoji skini dobrodošli...vsekakor je lepo videti bolj "domače" pokrovitelje na dirkalnikih. Kdor jih potem hoče imeti, si jih samo prenese...kdor pa ne...pač vidi normalne avte.

Recimo tako. Tistemu, ki bi rad imel svoj skin ga naj ima. Tisti, ki pa nima volje ali časa (...) izdelovati skinov pa naj ima ''stock'' skin. Kakor sem videl so pri skinih dve opciji. Lahko zamenjaš svoj skin s ''stock'' skinom (avtom), lahko pa ga po želji enostavno dodaš kot novi dirkalnik in imaš potem en avto več na izbiro (trenutno 20, z dodanim skinom bi jih bilo recimo 21, z še enim skinom 22 ...). Fora je samo v tem, da če skin dodaš (brez da ga zamenjaš) si morajo ta skin naložiti tudi ostali dirkači, da te potem lahko vidijo. Če skin zamenjaš z že obstoječim (ostali ga ne rabijo dodajat ker bodo videli originalen skin) ga samo prilimaš v mapo kjer se nahaja steam pod program files, če pa ga hočeš dodati (kot dodatnega dirkača, brez zamenjave) pa ga prilimaš v mapo od špila, ki se nahaja pod dokumenti. Tako malo za info. Opcij je več in so enostavne in glede na to, da imamo v gpcosu imena ekip in številk pod poljubno bi bilo meni bolj všeč, da se dodajo svoji skini katere bi si, ko bi bili narejeni, vsi enostavno prekopirali v mapo od špila.

Aha potem bova midva z Erženom imela en tak lep 7up skin, ostali ki bi imeli skine mi jih pošljete na mejl: andreas.sennasAFNAgmail.com

Bom naredil pack....

Skini morjo bit obvezno v custom skins pod vašimi dokumenti, da ni zmešnjave.

Jaz v bistvu od vas rabim samo skin avta in čelad, ostalo bom že jaz zložu.

• Upvote 2

meni je vseeno kdo bo moj sovoznik, samo eno prošnjo imam:

- Da je dovolj soliden

- Da ima izkušnje z modom...

Predvsem zato, ker bo to moja 1. sezona v katerikoli seriji RaceOn in bi potreboval sovoznika , ki bi mi pomagal pri privajanju na mod :)

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...