play 502 Napisano April 9, 2018 Share Napisano April 9, 2018 Nadaljevanje iz volanske dodobra vojne! Kot sem omenil, mi iz GTSSja oz rečeno kateri skupaj igramo GT Sport, se odločamo, da se prvič vidimo, vsi zaljubljeni nekje v enem delu slovenije, nam večina kr paše Raceland, sem mnenja da nas bo 10 ali več, ob enem bi pa RES BLO HUDO, če bi se skupaj kr dogovorili za skupni piknik, zbor, če bi kdo hotel voziti karte bi se enako dogovorili, sami smo se še pogovarjali, da bi imeli seboj volan ali več, sedež, in se lahko enostavno probajo igre, oz pri nas jih veliko vozi na g29 in imajo fantje željo probati še kak drug volan. Ob enem bi vas člane SLOR prosil, oz VSE tiste, kateri so nekaj let nazaj vozili iRacing ligo (ja še zmer sam vam nekaj dolžan...), da bi se dogovorili oz bolj želja da fantje probajo , če bi le kdo imel voljo in časa, da bi enako samo vzel vsaj pc in Fanatec volan, prosil bi za Elite, če se da, ampak vem da ni veliko folka ki ga ima, tako da lahk kr rečem če bi imel Sašo čas in voljo za volan, pa mogoče še kdo glede pcja, drugih reči niti ne rabimo. Če vas mal mika toplega vremena, pa da se vsi spoznamo, sej po večini SE poznamo , gre se pač za lep dan, sok, pir in podobne zgodbe, sej vemo...kam pes tace muli... No če ima kdo kak posebn predlog, kdaj in zakaj, prosim javite, Hvala vsem LP Damjan 3 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 9, 2018 Share Napisano April 9, 2018 e play, zdaj te bom pa jaz nekam poslal... koji k imaš tam vprašaj v naslovu... klicaj daj in basta! (btw jaz sem za) 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 9, 2018 Share Napisano April 9, 2018 Glede na izkušnje: zakaj si že sam napisal. Sicer pa... zakaj pa ne? Če boš pa glede datuma spraševal se ne bomo nikoli nič zmenili. Določi en fajn dan pa bomo videli kaj se bo zgodilo 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 9, 2018 Share Napisano April 9, 2018 Datum, kraj, 7 perov, 6 čevapov, 5 repetničk, 4 koščke zelenjave, 3 takratke, 2 kruha, 1 kukrle za prespat, pa sem IN. Kako šteko piva, ali pa dve, bom pa s seboj pripeljal. 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 9, 2018 Share Napisano April 9, 2018 Jap, doloci termin točn in je to to. Vedno se bo kdo našel ki mu ne paše. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 9, 2018 Share Napisano April 9, 2018 Majstore, ne vem če bi jaz volan dajal da se bo folk gor izživljal. Da kdo od znanih pride do mene domov in proba np, da bom pa tam varuška svoje opreme... no way, sploh pri tolk pira kolikor ga bo @mancSLO privlekel 2 Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 10, 2018 Avtor Share Napisano April 10, 2018 Vprašam mal ostale, pokličem domena da vidm kaj bo in javim, hvala Citiraj Link to post
Recommended Posts