branebrane 30 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Ko dam start v meniju mi nalaga, nato pa mi vrže nazaj v menu, isto mi je delalo ko sem skušal zagnati piratsko igro. Ko sem kupil original, pa mi je do danes delalo. Tudi povezava je vredu. kaj naj izbrišem igro in jo ponovno inštaliram?Hvala Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Prvo probaj "verify integrety of game cache", če ne bo šlo drugače pa na novo inštal. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Od kod zaganjaš igro? Javi kakšen error? Kateri OS. Naredi to kar ti je Selčan svetoval. Drugače pa javi na njihovem forumu + dodaj error log datoteke,ker sem zasledil,da je kar nekaj uporabnikov z tem problemom. Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano August 2, 2015 Avtor Share Napisano August 2, 2015 Tomaž kje najdem "verify integrety of game cache"? Benjamin nji errorja, win 8.1. Zaganjam tako iz steama kot bližnico do igre.Hvala Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Desni klik na Assetto Corsa, Properties potem pa imaš zavihek Local Files in gumb Verify Integrity Cache Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano August 2, 2015 Avtor Share Napisano August 2, 2015 dela hvala hvala Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 7, 2015 Share Napisano September 7, 2015 Kdo ve rešitev za ta problem - torej, ko zaženem igro, se mi ustavi pri nalaganju, ko spodaj piše populatig favorites, tike preden naj bi se pokazal meni. Igro sem na novo inštaliral, pa je enako kot prej... Ne vem pa, če mi je nehalo delat po update-u al po Win10 upgrade-u, ker že dolgo nisem nič vozil.Verify integrity sm pa tut probal, pa nič ne dobi. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 7, 2015 Share Napisano September 7, 2015 Jaz sem imel isti problem pred kratkim, rešil sem ga tako, da sem pobrisal mapo assetto corsa na disku (znotraj steama).Potem sem pa odprl steam, kliknil play in počakal, da mi je vse skupaj znova preneslo in inštaliralo... 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 7, 2015 Share Napisano September 7, 2015 Popolnoma enak problem sem ime tudi jaz in sem zadevo rešil tako,da sem jo odstranil iz steam-a in na novo dol potegnil in inštaliral in sedaj mi deluje normalno. Kaj je bilo krivo,da mi prej ni delovala ne vem zagotovo,ampak sumim Oculus rift. Vse sem imel nastavljeno za igranje z njim,potem pa so prekinili podporo in sem želel igrati na zaslonu in se igra ni hotela zagnati oz. se je ustavilo pri "populatig favorites". Lahko poskusiš tudi to,da preimenuješ mapo "Assetto Corsa",ki se nahaja: C:\Users\ime\Documents. Preimenuj jo v karkoli. Ko boš ponovno zagnal igro,se bo ustvarila nova mapa Assetto Corsa z default nastavitvami in morda se ti bo igra potem normalno zagnala. 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano September 7, 2015 Share Napisano September 7, 2015 (urejeno) Probaj najprej izbrisat vse mape v documents/assetto corsa, razen replayev, setupov itd., torej vse kar ni povezano z nastavitvami igre, potem pa verify integrity. Sem imel take probleme in jih je to rešilo. Boš moral vse še enkrat nastavit v settings, ampak probaj... E: Aha, sej je že Benđo napisu... Uredil September 7, 2015 - terga Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 9, 2015 Share Napisano September 9, 2015 Dela, zbrisal datoteke in ponovno inštaliral. Hvala! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 9, 2015 Share Napisano September 9, 2015 Sem vesel,da si zrihtal,sedaj pa le dirkat Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 Težavo z shift/TAB, ki mi v igri ni deloval, sem rešil tako, da sem tam v nastavitvah za igro obkljukal: force 32-bit? Pa imam x64 sistem??? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 Bolš da si pustiš x64 ko pa da laufaš na 32 bitnem, pač alt+Tab da prideš vn. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 a ni shift + tab samo za steam overlay (ki ga imam sam izklopljen)? Jaz AC ALT-TAB-am konstantno pa ni problema Citiraj Link to post
Recommended Posts